Hercai dizisinde Miran rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanan Akın Akınözü'nün özel yaşamı da ilgi çekiyor. Son olarak Tuzak dizisinde oynayan Akın Akınözü'nün annesinin de tanınmış bir oyuncu olduğu ortaya çıktı.

Tuzak ve Hercai dizilerinin yıldızı Akın Akınözü, Ebru Şahin ile başarılı bir ikili oluşturdu. Ünlü oyuncu, hem oyunculuk yeteneği hem de yakışıklılığı ile hayranlarını büyüledi. Akınözü'nün annesi ise birçok kişiyi şaşırtan bir isim olarak karşımıza çıktı. Akın Akınözü'nün annesinin oyuncu Özlem Akınözü olduğu öğrenildi.

AKIN AKINÖZÜ POPÜLER DİZİLERDE DE ROL ALDI

Akın Akınözü, TED Ankara Koleji'nden mezun olduktan sonra Amerika Birleşik Devletleri'ne giderek Kaliforniya Üniversitesi'nde Uygulamalı Matematik eğitimi aldı. Hercai, Tuzak, Payitaht Abdülhamid, Aslan Ailem, Kaderimin Oyunu ve Muhteşem Yüzyıl gibi popüler dizilerde oynayarak oyunculuk kariyerine başladı. Yükseköğrenimi sırasında aldığı bazı dersler sonucu sanatla ilgilenmeye başlayan Akın Akınözü, daha sonra oyuncu olmaya karar verdi.

Can Yaman'ın dizisi İtalya'da izlenme rekoru kırdı! Can Yaman'ın dizisi İtalya'da izlenme rekoru kırdı!

AYSUN AKINÖZÜ DE OĞLU GİBİ POPÜLER PROJELERDE YER ALDI

Diğer yandan oyuncu ve dublaj sanatçısı Özlem Akınözü, şimdiye kadar birçok fimde ve dizide rol aldı. Akın Akınözü'nün annesinin rol aldığı projeler arasında Zeytin Tepesi, Payitaht Abdülhamit, Sahte Prenses (Sabahat), Dicle (Revnak), Sensiz Olmuyor (Sema), Tek Türkiye (Zelal), Karagül ve Deliha da bulunuyor.