Yakışıklı ve başarılı aktör Akın Akınözü'nün başrolünde oynadığı projeler yurt dışında büyük bir ilgi ve karşılık görüyor.

Başrolünde yer aldığı Kaderimin Oyunu başta Türkiye olmak üzere; Amerika, İtalya, İspanya, Peru, Panama, Dominik Cumhuriyeti, Kuzey Makedonya, Kosta Rika, Yunanistan, Libya, Mısır, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, Şili, Honduras, Arjantin, Brezilya ve birçok Latin Amerika ülkelerinde sevilerek takip edilirken yayınlandığı günlerde de gündem oluyor.

Resim

Başrolünde Akın Akınözü'nün yer aldığı projeler yurt dışında yayınlandığı tüm ülkelerde büyük bir ilgi ve beğeni topluyor. Başta Amerika olmak üzere Latin Amerika ülkelerinde Akın Akınözü etkisi bitmiyor.

Güney Amerika ülkesi olan Ekvador'da bir adam Kaderimin Oyunun yayınlandığı saate yetişmek için hız yapıp kırmızı ışıkta geçince trafik polisleri tarafından durduruldu. Savunması ise şaşırttı! Kaderimin Oyunu diye bir Türk dizisi var ve ona yetişmek zorundayım bırakın gideyim diyor.

Resim

'Bahar' dizisine dikkat çeken transfer! 12. bölümde geliyor 'Bahar' dizisine dikkat çeken transfer! 12. bölümde geliyor

Adamın videosu ülkede bir gecede 1 milyon izlenme ve beğeni alarak rekoru kırdı. Ekvador' da saat 20.30'da yayınlanan Kaderimin Oyunu fanatikleri erkenden evine gidiyor ve dizinin yayınlandığı saatlerde dışarda pek kimse olmuyor. Akın Akınözü fanının trafik polisine vermiş olduğu savunma karşısında şaşkına dönen trafik görevlisi kendi sosyal medya hesabında görüntüleri yayınlandı.Yayınlanan video 1 milyondan fazla izlenme sayısına ulaştı.