Olay, Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde meydana geldi. Tartıştığı akrabaları Ramazan ve Bekir Karakuş'a ait evlere benzin döküp, ateşe veren İlker Kapan, polis ekiplerince yakalanıp, tutuklandı. İlker Kapan hakkında 'kasten öldürmeye teşebbüs', 'konut dokunulmazlığının ihlali' ve 'mala zarar verme' suçlarından iddianame hazırlandı.

"KORKUTMAK İSTEDİM"

Babası ile şikayetçiler arasında borç meselesi olduğunu belirten İlker Kapan, "Benim kastım, kimseyi öldürmek ya da yaralamak değildi; sadece biraz yangın çıkarıp, korkutmak istedim. Olaydan dolayı çok pişmanım. Onların canlarına herhangi bir kastım olmadı. Mahkeme huzurunda tüm müştekiler ve ailelerinden özür dilemek istiyorum. Mal zararını da karşılamak isterim" dedi.

Turgut Altınok, Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına belgeyle cevap verdi Turgut Altınok, Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına belgeyle cevap verdi

ŞİKAYET ETMEKTEN VAZGEÇTİ

Ramazan Karakuş şikayetinden vazgeçtiğini söylerken, Bekir Karakuş ise "Zararım çoktur; giderilse dahi şikayetimden vazgeçmem. Beni çok zor durumda bıraktı" dedi. Mahkeme dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.