İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Özgür Özel'in cezaevindeki Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam söylemesine sert tepki gösterdi.

Yasa dışı yollarla sınırı geçmeye çalışan 4'ü FETÖ mensubu 9 kişi yakalandı Yasa dışı yollarla sınırı geçmeye çalışan 4'ü FETÖ mensubu 9 kişi yakalandı

Barış Yarkadaş gözyaşlarıyla kararını açıkladı: CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den  ilk mesaj - Ekonomim

İyi Parti grup toplantısında konuşan, Akşener CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam söylemesine sert tepki gösterdi. CHP ile arasına set çeken Akşener, "Herkeslere selamlar gitti, biz hariç. Zaten sadece o yan yana gelmenin bundan sonra çok zor olduğunun bir işaretidir" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yaptığı açıklamalarda, Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala'ya selam göndermesi, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in tepkisine sebep oldu.

Meral Akşener Haberleri | TRT Haber

İddialara göre Kılıçdaroğlu döneminin ardından iki partinin tekrar ittifak yapabileceği söylenirken, Akşener grup toplantısında, "Herkeslere selamlar gitti, biz hariç. Zaten sadece o yan yana gelmenin bundan sonra çok zor olduğunun bir işaretidir" kelimelerini kullandı.

''HERKESE SELAM GİTTİ BİZ HARİÇ''

 "Herkeslere selamlar gitti, biz hariç. Zaten sadece o, yan yana gelmenin bundan sonra zor olduğunun işaretidir. Bundan sonra kendimizden başka kimseye kefil olmayız. Siz isteseniz bile ben olmam. Kişisel ikbal siyasetini de, ittifak diye paketlenen menfaat ilişkilerini de tek tek yıkacağız. Bize İYİ Partimizi kurduran, memleketi sokak sokak gezdiren, bize durmayı yasaklayan inadımız işte bundandır.''dedi.