Popüler dijital yayın platformu Netflix'in yeni dizisi Andropoz 7 Ekim itibarıyla yayınlanmaya başladı. Dizinin hem senaryosunu yazıp hem de başrolünde yer alan başarılı oyuncu Engin Günaydın'ın bulunduğu komedi türündeki Andropoz dizisi büyük ilgi topladı. 

Bununla beraber dizinin kadrosunda Tamer Karadağlı'nın bulunması da eleştiri konusu oldu. Karadağlı'nın ödül töreninde Nihal Yalçın ile yaşanan olayı ve LGBT karşıtı paylaşımları sebebiyle kendisini eleştiren bir kesim, diziyi Tamer Karadağlı yüzünden izlemeyeceklerini belirtti. 

Aynı zamanda yine aynı sebeplerle Karadağlı'nın arkasında duran diğer kesim ise diziyi destekledi ve oyuncu Karadağlı'yı korudu.

Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Andropoz'un Konusu

Evli ve iki çocuk babası olan Yusuf, tuhafiyecilik yapmaktadır. Marmaris bölgesinde yaşayan Yusuf, 50'li yaşlarına gelmiştir. Bu sebepten ötürü bedeninin yaşlanmasını kafasına fena takmıştır. En büyük hayali deniz kenarında bir eve taşınmaktır. Bu hayali için çaba gösteren Yusuf'un maceraları, ev sahibi ve eniştesiyle yaşadığı zengin dünyanın karanlık yüzünü mizahi bir dil ile görülmektedir.