Ankara'da yoğun kar yağışı sonrası ortaya çıkan görüntülerde yolların karla kaplandığı, sokak aralarında kar küreme ve temizleme çalışmalarının tam olarak başlatılmadığı görüldü.

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Çukurambar Mahallesi'nde çekilen görüntüler, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesi'nin henüz tam olarak kar küreme çalışmalarına hazır olmadığını gösterdi.

VATANDAŞLARDAN BELEDİYELERE TEPKİ

Ankara'da yaşayan vatandaşlar, hem yaya olarak hem de araçlarıyla evlerine ulaşmaya çalışırken yoğun kar yağışı nedeniyle zorluk yaşadı.

Özellikle Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kar uyarılarına karşın henüz tam hazır olmadığı konusunda tepki gösteren vatandaşlar, kar yağışı daha da şiddetlenmeden yetkilileri göreve davet etti.

Batman'da DEM Parti il binasında arama! Örgütsel dokümanlar ele geçirildi Batman'da DEM Parti il binasında arama! Örgütsel dokümanlar ele geçirildi

ABB BAŞKANI MANSUR YAVAŞ UYARMIŞTI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, başkentte beklenen kar yağışıyla ilgili sosyal mdya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak “Ankara’mızda yoğun kar yağışı an itibarıyla başladı. Gece 01.00’e kadar devam etmesi beklenen yağışın olumsuz etkilerine karşı sahada, teyakkuzdayız.” ifadelerini kullanmıştı.