Dehşet veren olay, Avustralya’nın Sidney kentinde meydana geldi. 25 yaşındaki Jessica Camilleri ve 57 yaşındaki annesi Rita Camilleri arasında çıkan tartışma herkesi dehşete düşüren bir son ile bitti. 25 yaşındaki Jessica'nın midesinin ağrıdığını söylemesi ve annesinin ısrarla doktora gitmesini dile getirmesi üzerine başlayan tartışma gittikçe şiddetlendi. 

Tartışma sırasında annesinin ambulansı çağırmak için hareketlendiğini gören Jessica, mutfaktan aldığı bir bıçakla annesini tam 100 kez bıçakladı. Aldığı bıçak yaralarıyla hayatını kaybeden annesinin başını cansız bedeninden ayıran Jessica, soluğu hastanede aldı.

Almanya'da Rus ajanı oldukları gerekçesiyle 2 kişi tutuklandı! Almanya'da Rus ajanı oldukları gerekçesiyle 2 kişi tutuklandı!

“Geri dikebilir misiniz?”

Hastanenin şikayetiyle olay yerine gelen polis ekipleri Jessica’yı tutuklandı. Daha sonra mahkemeye çıkan Jessica, 16 yıl şartlı tahliyesiz süre ile 21 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme,  Jessica’nın annesinin kesik başıyla dolaşması ve acil servis personeline “Geri dikebilir misiniz?” diye sorması gibi davranışlarının Jessica’nın zihinsel engeli ve otizm spektrum bozukluğu nedeniyle cezai ehliyetinin olup olmadığının araştırılmasına karar verdi.