Süper Lig'de bir transfer dönemi daha son buluyor. Devre arasında yapılan takviyelere çok önem veren kulüpler, hassasiyetle çalışmalarını sürdürdü. 

Şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe ve Galatasaray, kadrolarında birtakım değişiklikler yaptı. 

FENERBAHÇE KALİTELİ EKLEMELER YAPTI

İlk yarıda geride kalan süreçte sakatlıklardan dolayı problem yaşayan Fenerbahçe'de stoper takviyeleri eklendi. Djiku ve Becao tandemiyle sezona başlayan Fenerbahçe, iki oyuncusun sakatlanması ile problem yaşamıştı. Transfer döneminde Bonucci ve Çağlar Söyüncü gibi eklemeler yapıldı. Sezon başında İsmail Kartal'ın çok istediği Krunic de kadroya eklendi. 

Sergen Yalçın'ın yardımcısıydı: Beşiktaş'ta 'Çağdaş Atan' sesleri Sergen Yalçın'ın yardımcısıydı: Beşiktaş'ta 'Çağdaş Atan' sesleri

Fenerbahçe aynı zamanda şans bulamayan ve kadroda düşünmediği oyuncularla da yollarını ayırdı. Emre Mor kiralık olarak olarak Karagümrük yolunu tuttu. Crespo da İspanyol ekibi Rayo Vallecano'ya kiralandı. Bartuğ, Sivasspor'a; Umut Nayir, Pendikspor'a; Samet Akaydın, Panathinaikos'a kiralandı.

GALATASARAY REKOR SATIŞ YAPTI

Galatasaray da ara transfer sürecini hızlı geçirdi. Boey'i 30+5 milyon euro gibi rekor bir rakamla Bayern Münih'e yollayan Galatasaray da eksiklerini giderdi. Berkan Kutlu, kiralıktan geri döndü. Aurier ise bonservisiyle Galatasaray'a katıldı. Carlos Vinicius, Fulham'dan kiralandı. Köhn ile de anlaşıldı.

Verim alınamayan Angelino ile yollar ayrıldı. Bakambu bonservisi ile beraber Real Betis'e yollandı. Kazımcan için ise Ankaragücü ile anlaşıldı. Halil için ise gelen teklifler değerlendirmeye alındı.

BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR SESSİZ KALDI

Devre arası transfer döneminde Beşiktaş, Adana Demirspor'dan ayrılan Svensson'u kadrosuna kattı. Nottingham Forest'den de Joseph Worrall kiralandı. Rosier, Fransız ekibi Nice tarafından kiralandı. Onana da Fransız ekibi Marsilya'ya kiralandı. Bailly ise İspanyol ekibi Villareal'e kiralandı.

Trabzonspor ile Dortmund'dan Meunier'i kadrosuna kattı. Abdulkadir Ömür ise 2.5 milyon euro bedelle İngiltere ekibi Hull City yolunu tuttu. Bakasetas da ülkesine döndü; Yunan ekibi Panathinaikos, 1 milyon euro bedelle oyuncuyu kadrosuna kattı. 

Editör: Ali Çetin