Ligde 4 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de konuk edeceği Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıklarına yaptığı antrenman ile devam etti. Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. 5'e 2 pas oyunu ile devam eden antrenmanı, futbolcular çift kale maç ile tamamladı.

ENDRİ ÇEKİCİ DÖNÜYOR

Sakatlığı sebebiyle uzun süredir takımdan ayrı kalan 10 numara Endri Çekiçi, takımla çalışmalara başlamış fakat kupada ve ligde görev almamıştı. Sakatlığı tamamen geçen Arnavut futbolcunun ligin 17. haftasında iç sahada oynanacak Sivasspor karşılaşmasında forma giyebileceği öğrenildi.

 Ligde son oynanan maçta hastalığı sebebiyle kadroya giremeyen orta saha futbolcusu Oğulcan Ülgün'ün de hastalığı atlattığı ve Sivasspor maçına hazır olduğu belirttildi.

BİLETLER SATIŞTA

Konyaspor, 2 Ocak Pazartesi günü saat 16.00'da yapacağı antrenman ile çalışmalarına devam edecek.

Ali Koç, kulüplerin isteği üzerine Kulüpler Birliği Başkanlığına geri döndü Ali Koç, kulüplerin isteği üzerine Kulüpler Birliği Başkanlığına geri döndü

Demir Grup Sivasspor maçının en ucuz fiyatı 50 lira iken, en pahalı bileti 325 liradan satışa sunuldu. Misafir tribünü ise 65 liradan satışta.