Atatürk'ün hayatını anlatan film, gösterime girmeden büyük ilgi gördü. Filmde Atatürk'ü canlandıran Aras Bulut İynemli, galada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ancak oyuncunun ciddi ve mesafeli tavrı, sosyal medyada eleştiri konusu oldu. Bazıları "Bu kadar gergin olmasına ne gerek vardı?" diye sordu, bazıları da oyuncunun robot gibi davrandığını söyledi.

Dizi Disney+'ta iptal edilmişti

Atatürk'ün hayatını anlatan ve Aras Bulut İynemli'nin başrolünü üstlendiği film, Disney+'ın bir dizi projesi olarak duyurulmuş ancak daha sonra iptal edilmişti. Film, 29 Ekim'de FOX'ta ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Filmin galasına katılan oyuncular, şık kıyafetleriyle göz kamaştırdı. Aras Bulut İynemli, Mustafa Kemal Atatürk'ü başarıyla canlandıran bir performans sergiledi. Filmde yer alan diğer ünlü isimler de rol aldıkları karakterlere yeni bir hayat verdi.

Aras Bulut İynemli eleştiri yağmuruna tutuldu!

Başarılı oyuncu, takım elbisesiyle kırmızı halıda yürüdü. Aras Bulut İynemli, gazetecilerin fotoğraf isteklerini kırmadı. Ancak oyuncunun verdiği pozlar, bakışlar ve robot gibi hareketler sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Melek Baykal'dan yıllar sonra 'Cennet Mahallesi' itirafı Melek Baykal'dan yıllar sonra 'Cennet Mahallesi' itirafı

Ünlü oyuncunun pozlarını gören sosyal medya kullanıcılarının bazıları "Neden bu kadar kasıldı?" derken bazıları da oyuncuyu robota benzetti.