Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, kendisini İspanyol devine bağlayan sözleşmeye imza attı. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin altın çocuğu Arda Güler, resmen Real Madrid'de... Fenerbahçe'nin ve İspanyol devinin yaptığı açıklamalara göre, 20 milyon Euro bonservis ve 18 yaşındaki oyuncunun performansına göre 10 milyon Euro bonuslar karşılığında transfer tamamlandı.

SAĞLIK KONTOLÜNDEN GEÇTİ

Arda Güler, imza töreni öncesi Real Madrid için Sanitas La Moraleja Üniversite Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

THY Avrupa Ligi'nden Fenerbahçe Beko'ya para cezası THY Avrupa Ligi'nden Fenerbahçe Beko'ya para cezası

CANLI | Real Madride transfer olan Arda Güler için imza töreni düzenleniyor

FORMA NUMARASI BELLİ OLDU

Dün Madrid'e ayak basan Arda Güler, kendisini altı yıllığına Real Madrid'e bağlayan sözleşmeye imza attı. Genç oyuncu 24 numarayı giyecek.

CANLI | Real Madride transfer olan Arda Güler için imza töreni düzenleniyor

ANNESİ GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

Tören öncesi Arda Güler'in golleri izletildiği esnada, yıldız oyuncunun annesi gözyaşlarına hakim olamadı. O anlar ekrana böyle yansıdı. 

BAŞKAN PEREZ'DEN ARDA GÜLER YORUMU

Real Madrid Başkanı Florentino Perez; "Bu önemli günde bize eşlik ettiğiniz için teşekkür ederiz. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca taraftarı olan Real Madrid kadrosunu güçlendirmek için yeni bir oyuncuya 'Merhaba' diyoruz. Bugün bizim için çok önemli bir gün. Çünkü Real Madrid'de başarılı olmak isteyen genç bir oyuncuyu aramıza katıyoruz. Bugün Arda Güler'i Real Madrid'in yeni oyuncusu olarak aramızda görmekten çok mutluyuz. Hoşgeldin Arda Güler.Sevgili Arda yeteneğin ve çaban seni buraya getirdi. Bu formayı seçtiğin için teşekkür ederim. Henüz 18 yaşında olmana rağmen büyük başarılara imza attın''  dedi.