İstanbul Şişli Mecidiyeköy’de bulunan bir AVM’de iddiaya göre ünlü sunucu ve TV yapımcısı Armağan Çağlayan, AVM’deki bir kozmetik firmasında tartışma çıktı.

Program çekimi için mekanda bulunan Çağlayan firma çalışanlarıyla tartışmaya başladı. Çalışanlara bağırdığı görülen Çağlayan, olaydan sonra oradan uzaklaştı.

GÜVENLİK MÜDAHALE ETTİ: ARMAĞAN ÇAĞLAYAN AÇIKLADI

Büyüyen tartışmaya özel güvenlik görevlilerinin de müdahale ettiği öğrenilirken Armağan Çağlayan'dan açıklama geldi. Çağlayan, sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadeleri kullandı:

Ankara'da, Filistin için ABD'de eylem yapan öğrencilere destek gösterisi düzenlendi Ankara'da, Filistin için ABD'de eylem yapan öğrencilere destek gösterisi düzenlendi

"Deli değilim. Durduk yere kendi kendime tartışmadım tabii ki. Olay şöyle oldu. Gösteri sebebiyle o AVM’deydim. Yemek katına çıkmak için yürüyen merdivenlere doğru giderken bir hanımefendi arkamdan “Armağan Çağlayan “ sonra “Çağlayan Armağan “ “ şişşşşt baksana Armağan “ diye bağırdı. Önce duymamazlığa geldim. Sonra bağırmalar devam etti. Bunun üzerine ben de dönüp “böyle bağırmanız ayıp değil mi? Beni ne yerine koyuyorsunuz? “ diye bağırdım. Ve standın önüne gidip ben de hanımefendiye hiç kimseye böyle bağırmayacağını, bağırmaması gerektiğini bağırarak anlattım. Bunun üzerine hanımefendi “ben başka Armağan Çağlayan’a bağırdım, bir tek Armağan çağlayan siz misiniz”  dedi. Bunun üzerine salak yerine konulduğum için, tartışma daha da alevlendi . Durum bundan ibatettir. Daha sonra bağırışmalar  üzerine AVM’nin güvenlik görevlileri geldi. Herkesi gereksiz yere meşgul ettiğim için özür dilerim."