Hemşire Şahiner, ‘’ASM Grup Elemanlarını hep hak arayışıyla görürsünüz. Ancak bu sefer "işsiz kalıyoruz" diyoruz! Mağduriyet giderilsin diye mücadele ederken her geçen gün yenileri ekleniyor ve yüzlerce sağlıkçı işsiz kalıyor. 

Mağduriyetlerin yeni adresi: Mağduriyet Duvarı Mağduriyetlerin yeni adresi: Mağduriyet Duvarı

"Cari gider" artışı bahane edilerek hiçbir sebep gösterilmeden "işten atılan", "İşten kovulan", "Kapının önüne konan" sağlıkçı tükenmek üzere! 

Sayın Fahrettin Koca'nın cari giderin bakanlığa başlanacağını duyurmasıyla ASM Grup Elemanları tedirgin. Sebebi ise yapılacak bu köklü değişimde yine yok sayılmak. Bizler yapılan bu çalışmada hem mali hakları hem de özlük hakları gibi her anlamda bakanlık güvencesi altında çalışmak istiyoruz! İstek diyoruz ama şarttır! 

ASM; grup elemanı değildir, o sağlıkçıdır, hemşiredir. ATT'dir, tıbbı sekreterdir, temizlik personelidir. Hak ettiğinden daha azını kabul etmez, asgari düzeyde hiçbir iyileştirme aldığı eğitimin karşılığı değildir. Talebimiz açık ve nettir. Adalet ve eşitlik ilkesinin korunduğu, sağlık bakanlığı çatısı altında branş ayrımı yapılmaksızın, yarı zamanlı/tam zamanlı farkı gözetmeksizin toplanıldığı norm kadrodur.’’ diyerek mağduriyetlerini dile getirdi.

Biz İşçi Haber olarak ASM Grup Elemanlarının sesi olmak ve destek çıkmak istiyoruz. Haklı davalarında başarılar dileriz.