Bakırköy'de bir AVM'nin otoparkında eski kız arkadaşı Yağmur Sönmez'i (21) tüfekle öldüren ve ardından aynı tüfekle intihar eden Murat Bayırköylü'nün (21) telefonundaki mesajların araştırılması sonucu yeni detaylar ortaya çıktı. Çocukluk arkadaşı Halil İbrahim  (21) olaydan önce Bayırköylü'ye "Sen neden onu da öldürmüyorsun" ve "Sen kendini öldürdükten sonra etrafta benim için kendini öldürdü diye hava atacak" şeklindeki mesajlarına rastlandı. 

Seçil Erzan davasında adı geçen Fatih Terim, Denizbank'a karşı harekete geçti Seçil Erzan davasında adı geçen Fatih Terim, Denizbank'a karşı harekete geçti

Halil İbrahim Yavuz'un olaydan önce arkadaşı Bayırköylü'ye,  "Sen daha önce de 17'nci kata çıkıp aşağıya inmedin mi?", "Sen neden onu da öldürmüyorsun?", "Sen kendini öldürdükten sonra etrafta benim için kendini öldürdü diye hava atacak" ve "Fişek parasını ben veririm sen yeter ki o cesareti göster" şeklinde mesaj attığı görüldü.

Murat Bayırköylü'nün ise bu mesajlara karşılık, "Ben ona kıyamam neden vurayım ki" şeklinde cevap verdi. Ancak Yavuz'un, bu mesaj üzerine attığı mesaj kan donduran türdendi. Yavuz, yapamayacağını söyleyen Bayırköylü'ye "Senden sonra mutlu mu olsun" yanıtını verdi.

Ortaya çıkan mesajlar sonucunda Yavuz, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay

18 Mart günü akşam saatlerinde Bakırköy'deki bir alışveriş merkezinin otoparkında meydana gelen olayda Murat Bayırköylü, otoparkta tartıştığı eski sevgilisi Yağmur Sönmez'e tüfekle ateş edip, aynı tüfekle intihar etti. Sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yağmur Sönmez, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Murat Bayırköylü'nün ise olay yerinde öldüğü tespit edildi. Hukuk fakültesi öğrencisi olduğu öğrenilen Murat Bayırköylü'nün annesinin Hakim İsmihan Boza, babasının ise Bakırköy Başsavcı Vekili Muhittin Bayırköylü olduğu biliniyor.