Gülse Birsel'in yeni proje hazırlığında olmasını söylemesinin ardından Avrupa Yakası'nın tekrar yazıldığı söylentileri gündeme gelmişti. Dizinin eski oyuncularından Sarp Apak, bu söylentinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. 

Avrupa Yakası dizisi yeniden mi çekilecek? - Medya Haberleri

Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen dizinin Tanrıverdi'si Sarp Apak, yoğun bir dönemde olduğunu belirterek "Hem iş hem de elim çok gidiyordu. Bir stand-up ile ilgili çalışmamız var. Mart ayında olacak. Bu sene tiyatro ve sinemaya ilerliyorum ama televizyona hep muhtacız" dedi.

Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Avrupa Yakası'nın tekrar çekileceği iddia edilmişti: Sarp Apak'tan açıklama  - İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler

Avrupa Yakası'nın yeniden çekileceği iddiasıyla ilgili konuşan oyuncu, "Öyle bir şey yok. Gülse Birsel yeni bir iş yapacağı için belki onunla ilgili bağdaşlaştırmışlardır. Gülse beni ne zaman çağırsa, oradayım. Onunla başka bağım var. Ama her projede beraber olmamız ne kadar doğru? Ara ara buluşup, yine güzel işler yapacağız" diye belirtti.

Editör: Zeynep Peksoy