Filmde Ayla karakterine 6 yaşında hayat veren Kim Seol, yıllar sonra tekrar ortaya çıktı. 2011 doğumlu sevimli oyuncu Kim Seol, artık 12 yaşında. 

"Ne ara bu kadar büyüdün''

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Kim Seol, son hali ile görenleri şaşkınlık içinde bıraktı. Instagram'da yaklaşık 100 bin takipçisi bulunan çocuk oyuncunun hayatına dair paylaştığı fotoğrfların altına "Ne ara bu kadar büyüdün'' gibi yorumlar yapılıyor.

"Dünyadaki bütün tankları kimsenin görmediği bir yere saklamak istiyorum"

Kim Seol film galasında verdiği bir ropörtajda, "Dünyadaki bütün tankları kimsenin görmediği bir yere saklamak istiyorum ki savaşlar çıkmasın." ifadelerini kullanmıştı. Çocuk oyuncunun son hali de şu şekilde:

Oscar ödüllerinde aday adayı olmuştu

Başrollerini İsmail Hacıoğlu, Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Ali Atay ve Çetin Tekindor gibi isimlerin paylaştığı Ayla filminde, minik ''Ayla'' karakterine çocuk yıldız Kim Seol hayat vermişti. Ayrıca film, 2017 yılında Oscar ödüllerinde "en iyi yabancı film" kategorisinde aday adayı olmuştu.

Nihal Candan'dan tepkilere cevap: Akademik kariyer sözü verdi Nihal Candan'dan tepkilere cevap: Akademik kariyer sözü verdi