YouTube üzerinden yayın yapan Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur, pazar günü Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Oğuzhan Uğur, 28 Mayıs'a günler kala Mevzular Açık Mikrofon'a konuk olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun çekimlerinin 7 saat sürdüğünü söyledi. Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu programda bir kişi tarafından trol saldırısı düzenlediğini söyleyen Oğuzhan Uğur, kişinin salonu terk ettiğini de belirtti.

Mevzular Açık Mikrofon'da yaşananları sosyal medya hesabından takipçilerine aktaran Oğuzhan Uğur, şu ifadeleri kullandı:

"M.A.M. 15. bölüm tam 7 saat sürdü. İyi önlemler aldık ama bir tanecik trol saldırısı yedik maalesef. Nazarlık niyetine… Kendini rezil edip salonu terk etti sağ olsun. (Tanıtıma özellikle koyacağım.) Sorular çok sertti ama kazasız belasız bitirdik çok şükür. Tanıtım yarın sabah, tam bölüm çarşamba akşamı 21.30da yayında."

Konya'da skandal! 55 yaşındaki öğretmen emanet edilen 14 yaşındaki öğrenciyi istismar etti Konya'da skandal! 55 yaşındaki öğretmen emanet edilen 14 yaşındaki öğrenciyi istismar etti

Mevzular Açık Mikrofon'a konuk olacağını duyuran Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu da Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a şu şekilde seslenmişti: