Siyaset

Bahçeli'den Altılı Masa'ya Erdoğan'ın adaylığı sorusu: 'Bu kadar mı korkuyorsunuz?'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Amasya Yavuz Selim Meydanı'ndaki "Aziz Milletim Sıra Sende" temalı mitinginde konuşarak Altılı Masa'ya sert eleştirilerde bulundu. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığını meşru görmeyen Altılı Masa'ya seslenerek "Erdoğan'ın adaylığından bu kadar mı korkuyorsunuz?" diye sordu. Bahçeli ayrıca İsveç'te Kur'an'a yapılan saygısızlığın asıl amacının Cumhur İttifakı'nı baltalamak olduğunu belirtti.

Abone Ol

Bahçeli, partisinin Amasya Yavuz Selim Meydanı'nda önemli açıklamalarda bulunarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığını vurguladı ve Altılı Masa'ya sert eleştirilerde bulundu.

Bahçeli miting konuşmasında  "Aziz Milletim Sıra Sende" temalı mitinginde yaptığı konuşmada, "Kim ne söylerse söylesin, bizim cumhurbaşkanı adayımız belli, kararımız nettir. Kriz severler boşuna uğraşmasın, sözümüz sözdür.

Değerli adayımızın da şaşmaz kararımızın da sonuna kadar arkasındayız. Bulanık sularda balık avlama merakında değiliz. Hele hele Türkiye’nin zillete düşmesine katiyen tahammül edecek değiliz. Diyorum ki aziz milletim sıra sende. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır." dedi.

"İSTİKRAR SÜRSÜN, TÜRKİYE BÜYÜSÜN"

Bahçeli'nin mitingde yaptığı konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün amacındayız. Zalimlere karşı aynı siperdeyiz. Zillete karşı aynı mevzideyiz. Hainlere karşı aynı hizadayız. Türkiye düşmanlarına karşı aynı çizgideyiz. Biriz, diriyiz, hep birlikte Türkiye’yiz, Türk milletiyiz. Doğudan batıya, kuzeyden güneye büyük bir aileyiz. Hedefimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi, TBMM’de milletvekili sayısı ve siyasal destek itibariyle çok güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi grubunun ve Cumhur İttifakı’nın oluşmasıdır. Gayemiz budur, gayretimiz buna yöneliktir.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ: "TÜRKİYE'NİN KARŞISINDAKİ MİHRAKTIR"

PKK terör örgütüne çıtını çıkaramayan bu köksüz, Türk Silahlı Kuvvetlerinin komuta kademesini alçakça suçlamaktadır. Türk askerinin cepheden kaçtığını iddia edecek kadar aciz, korkak ve art niyetlidir. Kahraman güvenlik güçlerimiz şehadet pahasına terör örgütlerine dünyayı zindan ederken Kılıçdaroğlu adeta hop oturup hop kalkmaktadır.

Şerefli Türk askerinin üniformasını Orta Doğu ülkelerindeki askerlerin üniformalarıyla bir tutacak kadar akıl, ahlak ve izan sınırlarından taşmıştır. Kılıçdaroğlu Türkiye’nin karşısındaki mihraktır. Kılıçdaroğlu bölücülerle, yağmacılarla, teröristlerle, Türkiye düşmanı çevrelerle aynı gemidedir, aynı istikamettedir, aynı hevestedir.

AKŞENER'E PKK ELEŞTİRİSİ: "UTANMADAN SİLAHLARA VEDA MESAJI VERDİ"

İP Başkanı Diyarbakır’a gidip utanmadan, sıkılmadan, vicdanı sızlamadan silahlara veda mesajı vermiştir. Ne hazindir ki PKK’ya yeşil ışık yakmıştır. Bölünmeye selam salmıştır. Teröristlerle mütarekeye efendilerinin emriyle tamam demiştir. Bunun adı demokrasi olamaz. Bunun adı iyilik hiç olamaz. Bu olsa olsa küresel güçlerin kafa kola aldığı, ağzına bir parmak bal çalıp zalim bir projede konu mankeni yaptığı çarpık siyasetçi hezimetidir.

Meyvesiz ağaç, susuz dere, hedefsiz ülke, değersiz insan, vatansız millet, milletsiz devlet neyse Türkiye’nin karşısına geçmiş zillet ittifakı birebir fotokopisidir. Bu nedenle zillette hayır yoktur. Zillette umut yoktur. Zillette ufuk yoktur. Zillet partileriyle ulaşılacak hiçbir gelecek yoktur.

İSVEÇ'TE KUR'AN YAKMA OLAYI: "AMAÇLARI CUMHURU BALTALAMAK"

Amaç Türkiye’nin teslim olmasıdır. Amaç Türkiye’nin iddialı ve iradeli duruşundan tavizler koparmak, cumhurun yükseliş ve büyüme seferberliğini baltalamaktır. İsveç’te yüce Kitabımıza karşı işlenmiş nefret suçunun sebebi budur. İsveç yönetimi Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim yakılmasına izin vererek vahim ve vandal bir skandala imza atmıştır.

Bilahare İsveç’in İsrail Büyükelçiliği önünde Tevrat yakılmasına izin verilmemiş, elbette doğru yapılmıştır. Ne var ki sıra dinimize, kitabımıza, Türk ve İslam’ın tüm değerlerine gelince İsveç ve diğer muhasım niyetli ülkeler insan onurunu, inanç hürriyetini yok saymaktadır. Bu alçaklıktır. Bu zulüm tetikçiliğidir. Biz ne dinimize ne de başka dinlere saygısızlığı asla hoş görmeyiz. Şayet konu ifade ve düşünce özgürlüğü ise buna en fazla riayet edip hürmet gösteren Türk milleti olduğunu dostun da düşmanın da yüzüne söyleriz. Doğruya doğru yanlışa yanlış deriz. Kur’an-ı Kerim’i yaktıklarını zannedenler aslında kendilerini yakan cehennem ehlileridir.

"ZALİMLERİN ZULMÜ CUMHURUN BAŞARISINA GÖLGE DÜŞÜREMEYECEK" 

Müslüman Türk milleti 14 Mayıs yaklaştıkça tuzakların yaygınlaştığını görmektedir. Ancak zalimlerin zulmü cumhurun zaferine gölge edemeyecektir. Küresel oyuna teşrifatçılık yapan zillet ittifakının oyunu sandıkta bozulup parçalanacaktır.

"ERDOĞAN'IN ADAYLIĞINDAN BU KADAR MI KORKUYORSUNUZ?"

6'lı masanın ortak açıklamasında Sayın Erdoğan'ın adaylığına karşı çıkılmıştır. 6'lı ganyana bu aklı kim vermiştir? Bu zaman sürecinde kimlerin görüşü sorulmuştur? Esas metin hangi ülkenin büyükelçiliğinde kaleme alınmıştır? Sayın Erdoğan'ın adaylığından bu kadar mı korkuyorsunuz? Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylığı hukukidir, anayasaldır. Sayın Erdoğan'ın adaylığına karşı çıkanlar milli irade dolandırıcılarıdır. Bizim adayımız Erdoğan'dır."

Abone Ol