Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emeklilere bayram ikramiyelerinin ödeme tarihlerine ilişkin açıklama yaptı.

Dolar ve euro haftaya nasıl başladı? İşte 6 Mayıs güncel fiyatları! Dolar ve euro haftaya nasıl başladı? İşte 6 Mayıs güncel fiyatları!

Işıkhan "Emekliler Yılı'yla ilgili desteklerimiz olacak. Çalışmalar devam ediyor" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Kabine'den sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Işıkhan, emeklilerin 3 bin liralık bayram ikramiyeleriyle ilgili soru üzerine "Ödeme günlerini planlıyoruz. Bayramdan önce emeklilerimizin hesabına aktarmış olacağız. Biz her zaman en iyi rakamları vermeyi arzu ederiz. Ancak koşullar doğrultusunda hareket ediyoruz. İnşallah daha iyi hizmetlerimiz olacak" ifadelerini kullandı.

Emekliler yılı çalışması

Emekliler ile ilgili yeni çalışmaların müjdesini veren Işıkhan, "Emekliler Yılı'yla ilgili desteklerimiz olacak. Çalışmalar devam ediyor" dedi. Bağ-Kur prim eşitlemesi düzenlemesi konusunda seçim sonrası çalışma olup olmayacağına ilişkin soruya ise, "Orta vadeli o da planlarımızın arasındaydı. Düzenleme içine alacağız tabi. istihdamı arttırmak, kayıt dışılığını azaltmak bizim en önemli hedeflerimiz arasında" dedi.

Editör: Zeynep Peksoy