TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla Birinci Meclis'te anma töreni düzenlendi TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla Birinci Meclis'te anma töreni düzenlendi

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda görev değişimi gerçekleşiyor. Yeni Bakan Mehmet Şimşek, görevi Nureddin Nebati'den teslim aldı. Şimşek, “Türkiye’nin rasyonel bir zemine dönmekten başka çaresi kalmamıştır" dedi. Nureddin Nebati ise görevi devretmesinin ardından yaptığı açıklamalarda: 

“AK Parti'nin kuruluşundan bu yana teşkilatta altif çalışmış biri olarak bizler her zaman milletimize hizmet etmeyi, ülkemize eser hizmet kazandırmayı en temel vazifemiz olarak görmeyi sürdüreceğiz. Bu anlayışla sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 3 dönem milletvekilliği, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı gibi birçok görevi ifa etmek için gayret gösterdim.

Sayın Bakanımızın yeni dönemde başarılı olacağına inancım tamdır. Durmak yok yola devam diyerek sizleri muhabbetle selamlıyorum, rabbim Kabine'yi sayın Cumhurbaşkanımızı, Hazine ve Maliye Bakanlığı gibi bir yükü tekrar üzerine alarak kutlu davada büyük gayret sarf edecek olan değerli Bakanıma güzel kararlar vermesi nasip olsun diye dua ediyorum." dedi.