Dolunaylar duygularımızı yoğun yaşadığımız zamanlardır. Dolunayın balık burcunda gerçekleşiyor olması ise duygularımızın pik yapacağı bir süreç olacağını gösterir. 

Ruh halimizin gelgitli olacağı bu dolunayda yönümüzü kaybetmiş hissedebiliriz. Ne hissettiğimizden tam olarak emin olamayız. Bu süreçte biraz iç benliğimize dönüp ruhumuzu dinlemeliyiz. Gerçekten istediğimiz şey ne ise ona odaklanmalıyız. Ve bir balık gibi kendimizi akışa teslim etmeliyiz.

Enerjilerin çok açık olduğu bu günlerde çevremizde olan kişilerin olumlu olumsuz bütün enerjilerini sünger gibi çekeriz. Balık burcu zodyak kuşağının en son burcudur. Dolunaylar ise tamamlanmaları anlatır. Bu yüzden bu süreçte hayatımızı olumsuz etkileyen insanları hayatımızdan çıkarabiliriz. Geride bırakmak istediğimiz birçok kişi veya durumları bırakabiliriz. Affedemediğimiz kişileri affedebilir ve yeni bir sayfa açmak için üzerimizde yük olarak hissettiğimiz tüm durumlardan özgürleşebiliriz. 

13-19 Kasım Haftalık Astroloji Yorumları 13-19 Kasım Haftalık Astroloji Yorumları

Dolunaylarda ay, ışığını tamamen yansıtır. Bu yüzden dolunay zamanlarında gizli saklı bütün durumlar açığa çıkar. Bu süreçte de arkadan yapılan gizli saklı işler ortalığa dökülebilir. Balık burcunda gerçekleşen dolunaylarda ise gizli düşmanlarımızı farkedebiliriz.

Bizden gizlenen durumları, arkamızdan dönen dolapları farkedebiliriz. Bazen gözümüzün önünde olan gerçekleri göremeyebiliriz. Ya da bazen gerçek olmasada kendimizi inandırdığımız durumlar olabilir. İşte bu dolunayla birlikte bir aydınlanma yaşayayabilir ve gerçeklerin önümüze geldiğine şahit olabiliriz.