Başrollerini ünlü oyuncular Hande Erçel ve Burak Deniz'in paylaştığı dizi 'Bambaşka Biri', uluslararası alandaki başarısını Rose d'Or Ödülleri'nde taçlandırdı. Dizinin ekibi, prestijli Rose d'Or Ödülleri'nde "En İyi Dizi veya Telenovela Ödülü"nü kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Uluslararası televizyon endüstrisinin en iyilerinden olan Rose d'Or Ödülleri'nin 62. töreni, Avrupa Yayın Birliği ve C21 Media iş birliğiyle Londra'da gerçekleşti.

Rose d'Or Ödülleri, uluslararası televizyon endüstrisinin en iyilerini belirleyerek küresel çapta tanınmış bir prestije sahip. Bu ödül, 'Bambaşka Biri' ekibine, Türk televizyonunun uluslararası alandaki kalitesini bir kez daha kanıtlama fırsatı sunarak Türk dizi sektörü için gurur verici bir anlam taşıdı.

Dizinin, 'En İyi Dizi veya Telenovela' kategorisinde ödül alması, Türk televizyon endüstrisinin uluslararası alandaki başarısını bir kez daha tescilledi. 'Bambaşka Biri', bu ödülle Türkiye yapımı diziler arasında bu kategoride ödül alan ilk yapım unvanını kazandı.

'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor 'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor

Türk televizyon endüstrisinin sınırları aşarak uluslararası alanda öne çıkması, 'Bambaşka Biri'nin bu ödülle taçlanmasıyla bir kez daha kanıtlanmış oldu.