Bambaşka Biri adlı Fox TV dizisi, başlangıçta yüksek reytingler elde etti ancak daha sonra izleyici kaybetti. Bununla birlikte, dizinin yurt dışı satışları, pazarlama performansı ve uluslararası alıcıların ilgisi açısından önemli başarılar sağladığı görülüyor.

Bu bakımdan, yazın büyük bir merak uyandıran Ya Çok Seversen dizisiyle benzer bir durum söz konusu. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisi, kapsamlı bir tanıtım kampanyasıyla geldi ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Yurt dışındaki alıcılar da diziyi yakından takip etti ancak yerli izleyiciler dizinin konusunu yeterince çekici bulmadı ve dizi erken final yapmak zorunda kaldı.

Kerem Bürsin gibi uluslararası alanda tanınan bir oyuncunun yer alması bile Ya Çok Seversen dizisinin 13 bölümden fazla sürmesine engel olamadı. Sonuçta, reytingler düşük olduğu için Kanal D diziyi yayından kaldırmak dışında bir seçenek bulamadı.

Ya Çok Seversen dizisi, Kerem Bürsin hayranlarının sosyal medyada büyük bir ilgi gördüğü ve oyuncunun yeteneğini kanıtladığı bir proje oldu.

Bambaşka Biri erken final mi yapacak?

Hande Erçel ise yurt dışında Türk dizilerine ilgi duyan kitleler tarafından büyük bir beğeniyle izleniyor. Ülkemizde eleştirilere maruz kalsa da, oyuncunun yabancı hayranları onu heyecanla takip ediyor. Burak Deniz de Bambaşka Biri dizisinin başarılı bir tanıtım stratejisiyle seyirciye ulaştığını ve sosyal medyada geniş bir kitleyi etkilediğini gösteriyor. Ya Çok Seversen ile Bambaşka Biri dizilerinin benzer yönleri olduğu da ortada.

Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Fakat reytingler konusunda Ya Çok Seversen daha zayıf kaldı ve devam etmesi zor oldu. Bambaşka Biri dizisi ise 8 bölümdür ekranda ve izleyicileri kendine bağlamayı başardı. Dizinin reytinglerde düşüş yaşamadığını geçen hafta gördük. Pazartesi günü yayınlanacak 9. bölümde daha iyi bir sonuç alınırsa, bu dizinin geleceği için olumlu bir işaret olacaktır.