Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star tüm hızıyla devam ediyor. Son bölümde yarışmacılar ada hayatına veda etmemek için mücadele ettiler. İlk iki oyunda  başarılı olan Ünlüler takımı üçüncü dokunulmazlığı da kazanarak kendilerini garantiledi. Gönüllüler takımı ise bir isim daha çıkardı. İlk eleme adayı Evrim ikinci eleme adayı ise Ayşe olmuştu. Üçüncü eleme adayını belirlemek için yarışmacılar ada konseyine geldi. Konsey'de Nisa ve Barış'ın arasındaki gerginlik gündeme damga vurdu. 

NİSA'NIN İTHAMLARINA BARIŞ YANIT VERDİ

Survivor 2020'de mücadele eden ve yarışma sonrası aralarında aşk yaşayan Nisa ve Barış bu sene Survivor All Star'da buluştu.

Nisa dokunulmazlık oyunu sırasında Barış'ın oyunu kaybettikleri için gözyaşlarına boğulan Yağmur ve Sude'nin yanına giderek teselli etmesinden rahatsızlık duydu. 

Nisa Bölükbaşı, "Çıldıracağım. Barış, kadınları döven insan, ağlatan insan, şu an ne yapıyor? Bak sinirleniyorum. Kadınları döven adam, kadınları ağlatan adam şu an kadınlar ağlıyor diye şov yapıyor" ifadelerini kullandı. Bir süredir sakatlık yaşayan ve parkura yeni dönen Barış Murat Yağcı ise ada konseyinde bu sözlere yanıt verdi.

"MÜMKÜNSE BENİ GÖRMEMEYE ÇALIŞSIN"

Survivor karıştı Nisadan Barışa şoke eden sözler...

Nihal Candan sağlık sorunları gerekçesiyle tahliye edildi Nihal Candan sağlık sorunları gerekçesiyle tahliye edildi

Barış, konseyde yaptığı açıklamada, "Yarışmanın çok eşiğinden döndüm. Şu an mutluyum ama hedef değiştirdim. Bundan sonraki tüm mücadelem bana destek olanlar için olacak. Her şey çok güzeldi. Benim kafama takılan soru işareti var. Oyun sonu Sude ile Yağmur'du sanırım, ağlıyorlardı. Aslında birçok yarışmacının yanına gittim. Tabii bazı şeyler duydum. Nisa, benimle alakalı daha önce bir şeyler söylemişti. Benimle alakalı yerli yersiz, 'kadınları döven, kadınları ağlatan adam şov yapıyor' ifadesini kullanmış" dedi.

Ünlü isim, sözlerine; "Ben her şeye saygı duyuyorum. Benim kadınları ağlattığımı ya da dövdüğümü neye dayanarak ima ettiğini çok merak ediyorum. Gerçekten benimle alakalı hiçbir şey düşünmesin, söylemesin. Mümkünse beni görmemeye çalışsın. Çünkü ben öyle yapıyorum" diye devam etti.

"BARIŞ'IN EL KALDIRMIŞLIĞI OLDU"

Survivor karıştı Nisadan Barışa şoke eden sözler...

Nisa, Barış'a cevap olarak, "Aslında söyleyecek çok fazla bir şey yok. Kendisi de biliyor. O an orada içimden gülmek geldi. O yüzden şu an bir şey demek istemiyorum. Ben de görmezden geliyorum merak etmesin. O kadar kez ağladım ve evimde kapandım o kadar şey oldu ki... Bu konulara girmeye hiç gerek yok." yanıtını verdi.

Acun Ilıcalı'nın 'Barış seni dövdü mü?' sorusu üzerine Nisa, "El kaldırmışlığı oldu. Ağlayan kadını teselli etmeye gittiğini gördüğümde bana komik geldi. Kızlarla da bunu konuştum zaten" açıklamasında bulundu.

Öte yandan Nisa'nın Evrim'e "Eski kız arkadaşını sokak ortasında dövdü" dediği de ekranlara yansıdı. Bu sözler karşısında Barış ise "Kadınları dövdü deyip, el kaldırdı oluyor" ifadelerini kullandı. 

ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Nisa ve Barış arasında yaşanan gerginlik önümüzdeki hafta ne seviyeye ulaşacaği bilinmezliğini koruyor. Ancak iki yarışmacının da hayran kitlesi çok fazla. Sosyal medya hesabı üzerinden gelecek tepkiler merak konusu haline gelmeye başladı. 

Eski sevgililer arasındaki gerginlik sonrası haftanın üçüncü eleme adayı belli oldu. Gönüllülerin oylamasının ardından Yağmur'un 5 oy aldığı oylamada 6 oy ile Nisa Yokluk Adasına giden üçüncü isim oldu.