Ayşe Aslanpay'a şiddet uyguladığı iddiasıyla gündem olan Batuhan Karacakaya'ya Batuhan Işıktutan ve Yasin Obuz destek çıktı. Karacakaya'ya destek olan Batuhan Işıktutan ve Yasin Obuz'a sosyal medyadan tepki yağdı.

"Erkeklere şiddet şantajı yapıyor"

Atakan Işıktutan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Erkeğe şiddet... Kardeşim büyük geçmiş olsun arkandayız. Ama adalet de arkanda olsun tüm erkeklerin" dedi. Yasin Obuz ise "Erkeğe şiddete hayır. Şimdiki zamane kurnaz kızları erkeklere şiddet şantajı yapıyor" ifadelerini kullandı. Ancak paylaşımların ardından gelen tepkilere dayanamayan Işıktutan ve Obuz, paylaşımlarını sildi.

NE OLMUŞTU?

Bir zamanlar Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent karakterini canlandıran oyuncu Batuhan Karacakaya, 6 ay boyunca aşk yaşadığı Ayşe Aslanpay ile yollarını ayırmıştı. Ayşe Aslanpay ise Batuhan Karacakaya'ya dava açtığını sosyal medyadan yaptığı paylaşım yaparak duyurmuştu.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe emekli oldu: Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur? Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe emekli oldu: Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur?

"Avukatım suç duyurusunda bulunacaktır"

Aslanpay, "Yaşadığım bu zorlu süreçle ilgili eski erkek arkadaşım Batuhan Karacakaya'dan şikayetçi oldum, darbedildiğime dair elimdeki tüm delilleri dosyaya sundum. Bundan sonra bu konuyla ilgili tarafıma yapılan tüm hakaret ve asılsız olaylarla ilgili avukatım suç duyurusunda bulunacaktır." diyerek sosyal medyada büyük yankı uyandırırken Karacakaya'dan açıklama geldi.

Batuhan Karacakaya şu sözleri söyledi: 

"6 aydır süre gelen ilişkimizin bu duruma gelmesi ne yazık ki çok üzücü. Darp edildiğini iddia ettiği günün ve ertesi günün iftira olduğunu kanıtlayacak bizzat kendisinin çektiği fotoğraf ve videoları mevcuttur. Kendisinin hiçbir darp izi bulunmamaktadır. Aksine bu durumda darp edilen, evinin kapısına defalarca gelinen, arabasına zarar verilen bizzat şahsımdır. Söylediğim her şeyin kamera görüntüleri mevcuttur. Hukuki birimlere belgelerimi teslim ettim. Gerekli işlemler başlatıldı."