İsrail, sivilleri hedef almaya devam ediyor: Mülteci kampına hava saldırısı İsrail, sivilleri hedef almaya devam ediyor: Mülteci kampına hava saldırısı

İngiltere'de yaşayan 47 yaşındaki Marek Fecko isimli şahıs, yatak odasına takılı bebek telsizinden gelen sesler sayesinde karısını başka bir adamla aldatırken yakaladı. Aldatıldığını öğrenen adam aynı zamanda yakın arkadaşı olan adamı bıçakla tehdit etti.

İşteyken bebek telsizinden garip sesler duyan ancak kamerada görüntü göremeyen Fecko, eşinin başka bir adamla ilişkiye girdiğini anladı. Kadın bebek telsizinin kamerasını duvara çevirmişti ancak sesi kapatmayı unutmuştu.

KARISIYLA YÜZLEŞMEK İÇİN EVE GİTTİ

Duruma sinirlenen Marek Fecko, hızla eşiyle yüzleşmek için evin yolunu tuttu. Öfkesine yenik düşen Fecko, panikle kendisini arabasına kilitleyen adamı bıçakla tehdit etti. İsmi açıklanmayan adam, Fecko'dan şikayetçi oldu.

Bebek telsizinden gelen sesler üzerine eve giden koca gördükleri karşısında yıkıldı

İHANET 5 AY ÖNCE BAŞLAMIŞ

Carlisle Kraliyet Mahkemesi'ne çıkan Fecko, makul bir mazereti olmaksızın halka açık bir yerde arbedeyi ve bıçak bulundurmayı kabul etti. Beş aydır devam eden ilişkiden haberdar olunca deliye dönen Marek Fecko'ya 120 saatlik ücretsiz çalışma ile 18 aylık toplum emri verildi. Ayrıca saldırıdan sonra bir yıl boyunca kurbanın yanına yaklaşması yasaklandı.