Uzun bir aradan sonra Çekiç ve Gül: Bir Behzat Çadıyla ekranlara dönmeye hazırlanan fenomen dizi kadrosuna kattığı yeni oyuncularla geçtiğimiz aylarda sete çıktı.

Ankara'da düzenlenen okuma provasının ardından dizinin yeni kadrosu ilk defa birlikte sete çıktı.

Behzat Ç. için yayın tarihi konusunda henüz net bilgiler yok. Ancak dizinin çekimleri için Ankara’ya giden ve sürpriz bir karakter ile de hikayede yer alacak olan Özge Yağız, bazı açıklamalarda bulundu.

Kış döneminde Behzat Ç.’nin yayına hazır olacağını tahmin ettiğini belirten Özge Yağız, birkaç ay içinde dizinin izleyici ile buluşabileceğini söyledi. Kendisinin de büyük heyecan içinde olduğunu anlatan Özge Yağız, şöyle konuştu:

“Hayır belli olmadı ama ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Kışa yetişecek, inanıyorum. Kasım, Aralık, Ocak üç aydan birisinde. Ya daha geç ya daha erken bu aylardan birisine denk gelir muhtemelen.. Baba varken yayınlanacağı için iki arada bir derede izlemeye çalışacağım.”

Behzat Ç. çekimlerinde kendi sahnelerinin henüz tamamlanmadığını anlatan oyuncu, yine Ankara’ya giderek çekimlere katılacağını söyledi. Baba dizisinin de ikinci sezon çekimleri başladı ve Özge Yağız için de yoğun bir dönem yaşanıyor. Oyuncu, “Yine gidiyorum, henüz bitmedi ama az kaldı. Çünkü buradaki tempomuzda artık başlıyor” açıklamasında bulundu.

Yılmaz Erdoğan sessizliğini bozdu Yılmaz Erdoğan sessizliğini bozdu

Bir zamanların fenomen dizisi için Erdal Beşikçioğlu'nun kızı Derin Beşikçioğlu'nun da dizide oynayağı iddiaları Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından ortaya atılmıştı. 

Altuntaş, Ortaks Yapım’ın imza attığı dizide Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç’tan oluşan kemik kadroya yeni isimler katıldı. Devrim Yalçın’ın yöneteceği, senaryosunu ise Ercan Uğur’un yazdığı diziye Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu ve Özge Yağız gibi oyuncuların da dahil olduğunu  açıklamıştı.