Depremlerin ardından bölgede inceleme yapan Mimarlar Odası heyeti açıklamada, “‘Bir yıl içerisinde yeniden ayağa kaldıracağız’ diyorlar. Böyle bir şey yok. Siz, yerleşim yerlerini yanlış seçmişsiniz. Zemin sıvılaşması, bataklık olan yerleri seçmişsiniz. Fay hatlarının olduğu yerleri yerleşime açmışsınız. Siz, buralarda bir yıl içerisinde bina yükseltemezsiniz. Bütün yanlışlık buradan çıkıyor” ifadelerini kullandı.

Kızılcık Şerbeti'nde şoke eden aldatma! Umut, Nursema'ya kabusu yaşatacak Kızılcık Şerbeti'nde şoke eden aldatma! Umut, Nursema'ya kabusu yaşatacak

Mimarlar Odası'nın açıklamalarını paylaşan Berfu Yenenler kendisine yanıt olarak gelen mesajla şok oldu. Bir takipçi Berfu Yenenler'e "Çık da bu ülkeyi yönet bakayım kocanın sadece göbeğini yönetirsin sen uzaktan konuşmak güzel ne b.k yaptı ... bitmeyen metrolar doğru sen de haklısın ... Allah'ın dini kıtları Allah sizlerin yüzünden yakmasın bu dünyada bizi mal kocanla ünlü oldun Allah'ın cahilleri..." yazdı.

Berfu Yenenler mesajı ifşa ederek "Gerçekten acımızda boğulurken ve sorgulanacak bu kadar çok şey varken bize mi saldırmaya karar verdin Rabia" diyerek tepki gösterdi.