14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri tamamlandı. Milletvekilliği seçimlerinde Cumhur İttifakı yine güçlü bir sonuç elde ederken Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı.

SEÇİM SONRASI DEPREM BÖLGESİ PAYLAŞIMLARI

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve resmi verilere göre 51 bine yakın insanımızın hayatını kaybettiği depremlerin etkilediği bölgelerde AK Parti'nin yoğun oy toplamasına yapılan yorumlar tepki çekti.

Müslüm Gürses'in hiç yayınlanmamış şarkılarının yer aldığı "Tozlu Raflar" albümü çıktı Müslüm Gürses'in hiç yayınlanmamış şarkılarının yer aldığı "Tozlu Raflar" albümü çıktı

Deprem bölgelerinde AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'a ilginin fazla olmasını 6 Şubat'ta yaşanan felaketle ilişkilendiren yorumlar, depremzedelere yapılan yardımlarla ilgili çirkin göndermeler sanatçı Bergüzar Korel'i de isyan ettirdi.

BERGÜZAR KOREL'DEN TEPKİ

Bergüzar Korel, deprem bölgelerindeki oy tercihiyle ilgili çirkin yorumlarda bulunanlara tepki göstererek "Yazılanlar tam da eleştirilen zihniyetin ta kendisi" ifadesini kullandı.

Korel, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

"Deprem bölgelerinden gelen sonuçlar hakkında yazılanlar tam da eleştirilen zihniyetin ta kendisi. Bu yazılanları her şeyini kaybetmiş insanlar okuyor. İnsanlar öldü! Hayatta kalmaya çalışan bir sürü insan tüm bu yazılanları okuduğunda ne hissediyor?

Yapılan yardımların ve dayanışmanın hesabını soracak, böbürlenecek insanlar değiliz biz. Sevgiyi, umudu, bir olmanın, birlikte olmanın hayaliyle sadece iyiliğin yanında olanlarız. Lütfen.."