Kartal eski oyuncusuyla yeniden bir araya geliyor

Siyah-beyazlılar yeni sezon transfer çalışmaları konusunda rakiplerine kıyasla daha yavaş kalsa dahi aceleci davranmak yerine net adımlar atmak istiyor. Görüştüğü her ismi ince eleyip sık dokuyan Beşiktaş yönetimi eski yıldız oyuncusunu tekrar renklerine bağlamak adına büyük bir gelişme kaydetti. 

Geçtiğimiz sezonu 3. tamamlayan siyah-beyazlı ekip, bu sezon yapacağı transferlerin de yardımıyla şampiyon olmayı hedefliyor. Verdiği her ropörtajda şampiyonluk harici bir şey düşünmediklerini vurgulayan Şenol Güneş ve Beşiktaş yönetimi kuşkusuz yanlış bir hamle yapmak istemiyor. 

Wout Weghorst geri dönüyor!

Beşiktaş'ta tüm gözler yeni sezon öncesi yapılacak transferlere çevrilirken, Beşiktaş'la adı anılan bir diğer isim ise Beşiktaş'ın eski golcüsü Wout Weghorst oldu. 13 Ocak- 11 Şubat tarihleri arasında Afrika kupası maçları oynanacağından ötürü Şenol Güneş Aboubakar için alternatif bir santrafor istediğini yönetime belirtti.

Hamit Altıntop'un açıklamalarına tepkiler büyüyor: Hemen görevine son verin Hamit Altıntop'un açıklamalarına tepkiler büyüyor: Hemen görevine son verin

Wout Weghorst'ta siyah-beyazlı yönetim tarafından Şenol Güneş'in önüne konulan isimlerden biri. Fakat Hollandalı forvet için acele yok. Hem kulübü Burnley'in hem de Wout Weghorst'un Beşiktaş'ın önerdiği rakamlara inmesi bekleniyor.  22-23 sezonuna Beşiktaş'ta başlayan Hollandalı, Beşiktaş'ta ve daha sonra Dünya Kupası'nda gösterdiği başarılı performanstan sonra sezonun ikinci yarısında İngiliz devi Manchester United'a transfer olmuştu. Ancak beklentinin oldukça altında kaldı.