Şenol güneş'in Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından yoluna eski futbolcusu Burak Yılmaz ile devam eden Beşiktaş'ta flaş bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş'ta Lugano yenilgisi sonrası takımda radikal değişikliklere giden beşiktaş siyah beyazlı ekip yoluna genç çalıştırıcı Burak Yılmaz ile yoluna devam etme kararı almıştı.

Öte yandan Beşiktaş dün yaptığı açıklamada yardımcı antrenörlük görevine Hari Vukas, atletik performans antrenörlüğüne ise Toni Modric'in getirildiğini duyurdu.

İGOR TUDOR BEŞİKTAŞ'A MI GELECEK?

Beşiktaş'ta kötü gidiş devam ediyor. Şenol Güneş'in takımdan ayrılmasının ardından takımda İgor Tudor iddiaları bomba etkisi yarattı. Daha önce Galatasaray ve Karabükspor'u çalıştıran İtalyan teknik adam Galatasaray yıllarında oyun sistemi ile sıkça eleştirildi. Takımda yaşadığı oyuncularla tartışma yaptığı bilinen İgor Tudor'un akıllarda kalan krizlerinden en neti ise Wesley Snejder takımdayken 10 numara pozisyonuna Younès Belhanda'yı alarak oyuncu ve teknik yönetim arasında büyük bir krize sebep olmuştu. Hırvatistan basınından Danas, Igor Tudor'un Beşiktaş'ın başına geçtiğine dair kesin ifadeler kullandı. Haberde "Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor oldu" cümlesinin kullanılması bomba etkisi yarattı.

İGOR TUDOR'UN GALATASARAY GRAFİĞİ

Galatasaray'da oynattığı futbol ile sıkça eleştirilen İtaylan Teknik adam oyuncular ile yaşadığı tartışma ile akıllarda kalmıştı.

Galatasaray 2016-2017 sezonunun 20. Haftasında evinde Kayserispor'a yenilince Jan Olde Riekerink ile yollar ayrılmıştı.. Yönetim yeni teknik adam için tercihini Süper Lig'den yana kullanmıştı. O haftaya kadar Kardemir Karabükspor'a oynattığı futbol ile kamuoyunun dikkatini çeken Igor Tudor takımın başına getirilmişti.

Taraftarın özellikle sosyal medyada aracılığıyla adeta bir kampanyaya dönüşen isteğiyle Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olan Tudor'a çok fazla şans verildi.

Süper Lig devinden Marco Reus hamlesi Süper Lig devinden Marco Reus hamlesi

İlk 8 haftada 22 puan toplayan Galatasaray, son 8 haftada tarihinin en kötü Süper Lig sezonlarından birini yaşamıştı. 4 deplasman maçını da kaybeden sarı-kırmızılılar bu süreçte 10 puan toplayabildi ve liderlik koltuğunu da kaptırmıştı.