Valentin Rosier ve Romain Saiss için flaş karar!

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona çok ciddi hazırlıklar yapan Beşiktaş'ta kadroda değişikliğe gidilecek. Beklenen performansı gösteremeyen Valentin Rosier ve Romain Saiss takımdan gönderilmeye hazırlanıyor.

Milliyet'in haberine göre; Beşiktaş takımdan göndermeyi planlandığı Rosier ve Saiss'in transferlerinde gelir elde etmeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda iki ismi gerçek değerleriyle satmak isteyen Şenol Güneş, oyuncuların piyasa değerlerinin çok düşmemesi için sezonun geri kalan maçlarında Rosier ve Saiss'e zaman zaman şans tanıyacak.

Masuaku’nun bonservisi alınacak

Sezon başında Beşiktaş’ın İngiltere Premier Lig ekibi West Ham’dan kiralık olarak kadrosuna kazandırdığı Arthur Masuaku, beklenen performansı gösterememişti. İstikrarsız bir görüntü çizmesi sebebiyle Dünya Kupası öncesinde gönderilme kararı verilen ve son şans olarak çıktığı ara kampta kendisini toparlayan Demokratik Kongolu sol bek, büyük bir ilerleme kaydetti. Takıma uyum sağlayan ve formunu yükseltmesiyle ilk 11’in değişilmez ismi haline gelen Masuaku’nun bonservisi alınacak.

Beşiktaş'ta Tayyip Talha'nın sözleşmesi uzatıldı Beşiktaş'ta Tayyip Talha'nın sözleşmesi uzatıldı

Dele Alli geri dönecek

Siyah-beyazlı takıma büyük beklentilerle gelen ancak performansı beğenilmeyen Dele Alli ise kiralık geldiği Everton'a geri dönecek. Sözleşmesi haziran ayında bitecek olan Welinton'a da yeni kontrat önerilmeyecek.

Beşiktaş İstanbulspor maçına hazırlanıyor

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve istasyon koşularıyla başladı. Yan top ve pas çalışmalarıyla devam eden idman, çift kale taktik maçıyla sona erdi. Bu cumartesi gerçekleştirilecek olan maçın ilk 11'i henüz açıklanmadı. 

Tayfur Bingöl için karar verildi

Beşiktaş'ın sezon başında Alanyaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Tayfur Bingöl'ün ekonomik şartlarının kulübe uyması halinde takımda oynaması için Alanyaspor ile görüşmelere başlanılacak.