Beşiktaş, takımını tamamen yenileme çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Valerien Ismael idaresinde birçok oyuncuyla gelecek sezon için anlaşma sağlanmadı. Yeni isimlerle anlaşma sağyalan Siyah-beyazlılar uzun süredir sağ bek içinoyuncu arayışı içerisindeydi. Gündemde Yeni Malatyaspor'dan Mustafa Eskihellaç'ı vardı. Ancak yönetimin bonservis bedelinde anlaşamadığı öğrenildi. 

Sağ bek çözümünü takım içerisinde bulan Valerien Ismael, sağ kanat bek olarak performansını başarılı bulduğu Kenan Kahraman'ı bu bölgeye çekme kararı aldı. 

Fenerbahçe-Beşiktaş derbileri gerilimli geçiyor Fenerbahçe-Beşiktaş derbileri gerilimli geçiyor

KENAN OLABİLİR

Kenan Kahraman hakkında değerlendirme yapan spor yazarı, "Bazı futbolcular vardır, değişik görev yerlerinde gerektiğinde oynayabilirler. Kenan karaman da bu tipte bir oyuncu. Aslında birinci Sınıf bir futbolcu değil ama kanat forvet oynadığı zaman defansif yardımcıları iyi yapıyordu. Santrforda da oynayabiliyor. Fenerbahçe der misin de sakatlar ve cezalar nedeniyle sıkışan Valerian Ismael, Elindeki kadrodan Kenan’ı burada kullanmaya karar verdi. O da görevini yaptı. Konyaspor maçında iyi oynadı hem de beraberlik golüne attı. Tabii ki sağ bekte ilk tercih Rosier’dir ama kenan da alternatif olabilir." ifadelerini kullandı.