Beyoğlu'nda bir binada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Bülbül Mahallesi Büyükkırlangıç Sokak'taki 5 katlı apartmanın üst katlarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

DMM'den, SGK Başkanı Kaya hakkındaki maaş ve makam aracı iddialarına açıklama DMM'den, SGK Başkanı Kaya hakkındaki maaş ve makam aracı iddialarına açıklama

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, bina sakinleri de tahliye edildi. 

Beyoğlu'nda bir binada çıkan ve bitişiğindeki binalara sıçrayan yangında, apartmanda mahsur kalan 2'si çocuk 11 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Bülbül Mahallesi Büyükkırlangıç Sokak'taki 5 katlı apartmanın 2'nci katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın, bitişikteki binalara da sirayet etti.

11 KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, içeride mahsur kalan 2'si çocuk 11 kişi merdiven aracıyla tahliye edildi. Kurtarılan ve hafif şekilde dumandan etkilendiği belirlenen apartman sakinlerine ambulansta müdahale edildi.

İtfaiye ekipleri, hasara neden olan yangını söndürdükten sonra soğutma çalışması yaptı.

Editör: Gizem Külcü