Sarı sendika kendini bir kez daha gösterdi. Üye işçilerinin paralarını dansözlerle eğlence mekanlarında yiyen sendikadan şimdi de üyelerine pes dedirtecek hareketler gündeme bomba gibi düştü. Nasıl sendikacı olunmaması gerektiğine en güzel örneklerden bir tanesi olan Türk-İş, bu sefer de üyelerine hakaretler savurdu. 

750 bin kamu işçisi Özgür Özel'den ne istiyor? 750 bin kamu işçisi Özgür Özel'den ne istiyor?

Nakliyat-İş üyesi işçiler, Türk-İş İstanbul Temsilciliğine gitti. Üyeler temsilciliğe siyah çelenk bıraktı. Bölge temsilciliğinde bulunan Türk-İş yetkilileri gelen üyelere el hareketi çekti. Nakliyat-İş üyesi işçilere hakaret eden yöneticeler sosyal medyada tepki gördü. 

Böyle Bir Sendikacılık Görülmedi

Nakliyat-İş üyesi işçiler "Kahrolsun sarı sendika" sloganıyla siyah çelenki bıraktı. Nakliyat-İş Sendika Başkanı Ali Rıza Küçükosmanoğlu “İşçilerden ailesi dağılan intihar eden kardeşlerimiz vardır. İşçilere sahip çıktığımız için hedef alındık. Nerede bir patronun ihanetine uğrayan işçi varsa nerede sarı sendikaların ihanetine işçi kardeşimzi varsa yanlarında olacağız” diyerek işçilerinin sorunlarını dile getirdi.

Türk-İş yetkilileri olay üzerine balkona çıkıp küfür edip el hareketiyle tepki gösterdi.