Safir” dizisi, Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde çekilen bir aşk ve macera hikayesi olarak izleyicileri büyülüyor. NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerinde İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş yer alıyor. Dizinin senaryosunu Burcu Över kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı oturuyor.

SAFİR TÜM KİŞİLER'DE BİRİNCİ OLDU

Pazartesi akşamları ekrana gelen “Safir” dizisi, tüm kişiler’de 5.31 reytingle birinci, AB’de 3.17 reytingle beşinci, ABC1’de 4.35 reytingle dördüncü sırada yer aldı. Dizinin seyircisi her hafta artarak büyük bir ilgiyle izleniyor.

Ömer dizisinin reytingleri oldukça yüksek. Total’de 4.67, AB’de 5.85 ve ABC1’de 5.45 reyting alan dizi, bu kategorilerde 3., 1. ve 1. sırada yer aldı. Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı Bambaşka Biri ise daha düşük reytingler elde etti.

Can Yaman'ın dizisi İtalya'da izlenme rekoru kırdı! Can Yaman'ın dizisi İtalya'da izlenme rekoru kırdı!

REYTİNG SAVAŞLARI DEVAM EDİYOR

Tüm Kişiler’de 2.79, AB’de 2.07 ve ABC1’de 2.95 reytingle 11., 11. ve 10. sırada kaldı. 30 Ekim’de TRT1 ekranlarında Alparslan Büyük Selçuklu ve Selahaddin Eyyubi dizilerinin yeni sezonunun başlamasıyla reyting savaşı daha da kızışacak.