Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesinin konu edinen ‘Camdaki Kız’ dizisi, 54. bölümüyle birinciliği elden bırakmadı.

 Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan 54’üncü bölümü heyecan dolu anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu. Camdaki Kız’ın 27 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan 54’üncü bölümünde; Cana’yı kaçıran Feride, onu Alp’le bir araya getirerek Cana’nın Sedat’ın bebeğini beklediğini Nalan’ın öğrenmesini engelledi. Rafet, herkesin kendine yalan söylemesinin bedelini ödetti. Hayri ile keyifli bir gün geçiren Nalan, duygularına teslim oldu. Onların bu anlarına şahit olan Muzo ise karışık duygular yaşadı.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisine bomba oyuncu geliyor! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisine bomba oyuncu geliyor!

Kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Enis Arıkan, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan, Yüsra Geyik ve Devrim Yakutoğlu'nun yer aldığı diziye geçtiğimiz bölümlerde Issız Adam ve Asi gibi başarılı yapımlarda yer alan Cemal Hünal da katıldı.

Camdaki Kız yeni bölümüyle her perşembe 20.00'de Kanal D'de.