Camdaki Kız dizisi üçüncü sezon için geri sayıma başladı. Dizide Cihangir ceyhann ile başrolleri paylaşan Burcu Biricik hakkında kulislerde şok iddialar dönüyor. 

Burcu Biricik kimdir, kaç yaşında? Burcu Biricik biyografisi - Güncel  Haberler Milliyet

Yılmaz Erdoğan sessizliğini bozdu Yılmaz Erdoğan sessizliğini bozdu

Dizinin sezon finali yapması sonrası eşi Emre Yetkin ile birlikte tatile giden Burcu Biricik hemen akabinde yeğenleri ile buluşarak hasret gidermişti. 

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik yeşil mayosuyla yaktı geçti! Eşinden  ayrıldı soluğu Ecem Özkaya'nın yanında aldı - Galeri - Takvim

Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Emanet'te Seher karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu'nun yapımdan ayrılmasının diziyi takip eden herkesi şoke etmişti. Oyuncu ile yapımcı firma yaşanan son gelişmeler ile beraber davalık olmuş ve kamuoyuna yansımıştı.

Sıla Türkoğlu, ani bir kararla seti terk ederek final çekimlerine katılmadı. Emanet'in 3. sezonun da ise olmayacağını söyledi. 

Sıla Türkoğlu olayı nedir, ne oldu? Sıla Türkoğlu Emanet dizisinden neden  ayrıldı? - Televizyon Haberleri

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik’in ayrılık haberleri iddia edilirken diğer yandan da Sıla Türkoğlu konuşulmaya başlandı. Güzel oyuncunun 3. sezonda Camdaki Kız dizisine katılacağı ve Biricik’in kadrodan çıkarılarak yapıma bambaşka bir soluk getirileceği iddia edildi.

Bundan sonraki süreçte yaşanacak gelişmeler herkes tarafından yakından takip edilmekte birlikte Sıla Türkoğlu’nun Camdaki Kız 3. yeni sezonunda oyuncu kadrosunda olup olmayacağı ise Eylül ayında tamamen netlik kazanacak.