Küçükçekmece Menekşe Plajı'nda dün saat 11:00'da meydana gelen olayda iddialara göre plajın cankurtaranları, denizde boğulmak üzere olan kişiyi gördğler. Bunun üzerine boğulmak üzere olan şahısı sudan çıkartarak sahile getirdiler. Cankurtaranlar ilk müdahaleyi yaparken etraftaki meraklı kalabalığı, uzaklaşmaları için uyardı. Ancak uyarılar fayda vermedi.

Serbest Bırakıldı

Kalabalığın içinde bulunan Yılmaz G. adlı şahıs cankurtaranların uyarılarına sinirlendi ve tartışma başladı. Tartışma giderek kızışınca Yılmaz G. aracına giderek döner bıçağını aldı. Şüpheli şahıs, döner bıçağını cankurtaran görevlisinin koluna sapladı. Olay esnasında şüphelinin diğer arkadaşları da kavgayı ayırmaya çalışan görevlilere saldırdı. Bunun üzerine olayı gören polis ekipleri, havaya ateş ederek kavgayı ayırmaya çalıştı. Şüpheli Yılmaz G. polis tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Yaralı ise hastaneye kaldırıldı. Şüpheli ifadesi alındıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Kamu çalışanlarına kötü haber! Personel servisleri kaldırılıyor Kamu çalışanlarına kötü haber! Personel servisleri kaldırılıyor