Beyaz TV’deki “Her Açıdan” programının stüdyosunda Sercan Kahveci’nin sunumuyla “Her Açıdan” adlı Youtube kanalına kendisini “Metafizik uzmanı” olarak tanıtan Pelin Hürman, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 

Resim

Bakan Yerlikaya 'Güvenlik Toplantısı' düzenledi: Ana gündem 31 Mart! Bakan Yerlikaya 'Güvenlik Toplantısı' düzenledi: Ana gündem 31 Mart!

Kendisini 'Metafizik uzmanı' olarak tanıtan ve cin çıkarma seansıyla Türkiye'nin gündemine oturan Pelin Hürman YouTube hesabından bir paylaşım yaptı. Hürman, "Doğruları ifade ediyorum. Bütün sözlerimin arkasındayım" dedi.

Youtube hesabından bir videolu paylaşım yapan Pelin Hürman, şunları söyledi: "Bu saatten sonra işlemlerime devam edeceğim. Susturmaya çalışıyorlar susmayacağım. Doğru bildiklerimi söyleyeceğim.Doğruları ifade ediyorum. Bütün sözlerimin arkasındayım. Uzun süre yaptığım işlemlerde tabiki de ücret alıyorum.  Herkes kendi işini yaptıktan sonra ücretini alsın tabi. Bakımlardan ücret almıyorum ama bunu suistimal eden insanlar var. Sabrımı taşıran insanlar var. Çok fazla telefonum çalıyor. Bunların çoğu asılsız. Ayrıştırabilmek için de cüzzi bir fiyat koymak durumundayım. Benim ordum yok arkamda."