Yaklaşık 3 yıldır Beşiktaş forması giyem Rıdvan Yılmaz, başarısını A Millii Takım'a taşımıştı.

21 yaşındaki başarılı futbolcu, performansının beğenilmesi nedeniyle transfer gündeminin ön plandaki isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Konuyla ilgili olarak ay başında yaptığı açıklamada, “Rıdvan için resmi teklif geldi ama satmayı düşünmüyoruz. Bu yüzden bir bonservis belirlemedik. Ama 10 milyon Euro’yu bulması lazım teklifin. Bu sezon 10 milyon Euro’yu getiren olursa Rıdvan’ı Avrupa’ya gönderirim. Mühim olan Rıdvan’ı satmak kadar, yerine yeni birini koyabilmektir” diyen Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, Torino’nun 3.5 milyon Euro’luk teklifine son yapılan temasta rest çektiği öğrenildi.

TFF Başkanlığı için en güçlü aday Servet Yardımcı! Ekibi belli oldu TFF Başkanlığı için en güçlü aday Servet Yardımcı! Ekibi belli oldu

‘8 milyon Euro isteriz’

Ahmet Nur Çebi’nin, Rıdvan Yılmaz için 3,5 milyon Euro öneren İtalyan ekibinden iki katını artı sonraki satıştan yüksek bir pay talebinde bulunduğu belirtildi. Bu gelişme sonrasında Çizme ekibinin, Rıdvan Yılmaz transferini askıya aldığı kaydedildi. Ahmet Nur Çebi’nin, kaleci Ersin Destanoğlu için kulübe menacerler aracılığıyla 4 milyon Euro öneren Fransız ekibi Lyon’a da aynı tarifeyi uyguladığı kaydedildi. Çebi’nin, Lig 1 temsilcisinden gelen öneriye, “8 milyon Euro isteriz” dediği ve Lyon’un henüz bu talebe olumlu ya da olumsuz dönüş yapmadığı belirtildi.(FANATİK)