MSB, Antalya'da kurtarma çalışmalarına destek için askeri uçak görevlendirdi MSB, Antalya'da kurtarma çalışmalarına destek için askeri uçak görevlendirdi

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, partisinin Antalya aday tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Kamacı, Türkiye'nin 22 yıllık iktidar döneminde siyasi bir darboğaza sürüklendiğini belirterek, "Tek adam rejimi altında ekonomi dibe vurmuştur. Kuvvetler ayrılığını ortadan kaldıran devletin sigortası Anayasa’yı hiçe sayan hiçbir iradeyi kabul etmeyen bir yönetimle karşı karşıyayız" dedi.

Nail Kamacı, hükümetin izlediği politikaları eleştirerek, "Bu bezirgan düzene karşı umut olmak için dimdik ayaktayız. Tarihten aldığımız güçle direneceğiz. Bu memleketi aydınlığa çıkaracağız" ifadelerini kullandı. Kamacı, yerel seçim sürecine de değinerek, "Vatandaşa nasıl umut verildiğini hep beraber son 5 yılda yaşadık. Hep birlikte halkçı, planlamacı bir belediyecilik anlayışımızı daha fazla yere taşıyacağız" dedi.

VATANDAŞIN SEÇENEKSİZ OLMADIĞINI GÖSTERMEK İÇİN ÇABA SARF EDECEĞİZ 

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, aday adaylık sürecini geçiren ve toplantıda bulunan tüm adaylara teşekkür ederek, "Vatandaşın seçeneksiz olmadığı herkese göstermeliyiz" dedi. Kamacı, partinin hukukunu işleteceklerini ve kamuoyunda partiye zarar verecek paylaşımlara izin vermeyeceklerini vurguladı.

GENÇLERE VE MİLYONLARCA İNSANA UMUDU TAŞIYORUZ

Kamacı, gelecekten umudunu kesen gençlere ve açlıkla boğuşan milyonlarca insana umut olmak istediklerini belirterek, "CHP'yi yerelde bir kez daha iktidara taşıyacağız" dedi.

CHP'nin Antalya aday tanıtım toplantısında konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in açıklamaları dikkat çekti. İşte Böcek'in konuşmasından satır başları:

"KÜLTÜREL MİRASI KORUDUK"

Muhittin Böcek, konuşmasında Antalya'nın tarihi dokusuna ve zengin kültürel mirasına vurgu yaparak, "Antalya, sadece ülkemizin değil, dünyanın da en özel şehirlerinden biridir. Görevim süresince, bu benzersiz şehri daha kıymetli hale getirip, kentimizin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak adımlar attık" dedi.

"RANTA DEĞİL HALE DÖNÜK PROJELER"

Başkan Muhittin Böcek, belediyenin halka yönelik projelerine vurgu yaparak, "Belediye olarak, şehrimizin her köşesine eşit ve adil hizmet götürmek ana hedefimiz oldu. Milletin parasını sadece millete harcadık. Ranta değil, halka dönük projelerimizi gerçekleştirdik" şeklinde konuştu.

"MUTLU VE HUZURLU ŞEHİR" 

Böcek, gelecek dönem vizyon projelerine ilişkin olarak, "Antalya'mızı geleceğe taşıyacak, kentimizin her bir ferdi için daha iyi bir yaşam sunacak projeleri hayata geçireceğiz. Yerel kalkınmayı destekleyen, esnafımızı ve yerel üreticilerimizi güçlendiren girişimleri ön plana çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

"31 MART'TA HERKES KAZANACAK"

Son olarak, Böcek, 31 Mart seçimleri için umutlu bir mesaj vererek, "31 Mart gecesi bu şehirde herkes kazanmış olacak. Projelerimizi hayata geçirdiğimizde, sadece bana oy verenlere değil, Antalya'nın tamamına hizmet etmiş olacağım" dedi.

İKİ BELEDİYE BAŞKANI VE HASAN ŞAHİN KATILMADI

CHP Genel Başkanı Özel'in katıldığı aday tanıtım toplantısında aday gösterilmeyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in ve bu sabah görevden alınan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin'in olmaması dikkat çekti.