TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Saadet Partisi'ne ziyaret! TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Saadet Partisi'ne ziyaret!

Ünlü oyuncu Erdal BeşikçioğluCHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı oldu. Ardından partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katıldı. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde partisinin Etimesgut Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu'nun herkesin sevdiği, benimsediği ve taktir ettiği bir kişiliği olduğunu söyledi. 

"ERDAL BAŞKANI GETİRİN"

Halkçı belediyecilik anlayışının Etimesgut'a getirilmesi durumunda ilçenin hızla ayağa kalkacağını dile getiren Özel, "Siz Etimesgut'a Erdal Başkanı getirin, Erdal Başkan Mansur Başkan ile omuz omuza size sahip çıkacak. Söz veriyoruz." ifadesini kullanmıştı.

Beşikçioğlu, Etimesgut Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşam yapmıştı. Konuşmasında, "Yapacağımız tüm çalışmalarda, projelerde insanlarımızın öncelikleri, görüş, düşünce ve beklentileri bize yol gösterici olacak. Tek hedefimiz var Etimesgut'un geleceği ve Etimesgutluların mutluluğu ve huzuru. Bizim en büyük projemiz huzurumuz, güvenimiz ve Etimesgut'un mutluluğudur." demişti.

Editör: Gizem Külcü