Popstar adlı yarışma programı ile tanınan Ajdar, yarışma sürecinde yüzünün gülmemesine rağmen ilginç tavırları ve benzersiz haliyle milyonlarca insanın hafızalarında yer etti. Programın ardından "Nane Nane," "Çikita Muz," "Şahdamar" gibi şarkılarla müzik sahnesine adım atan Ajdar Anık, günümüzde sosyal medya paylaşımları ve sahne performanslarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Araç kullanıcıları dikkat! Trafik sigortasında artış oranı belli oldu Araç kullanıcıları dikkat! Trafik sigortasında artış oranı belli oldu

İSTANBUL'UN BELEDİYE BAŞKANI OLMAK İSTİYOR

Açtığı canlı yayınlarda yaptığı ilginç açıklamalarla konuşulan Ajdar Anık, "İstanbul Belediye Başkanlığı'na adaylığımı koymayı düşünüyorum." dedi.

SAHNE ALMAK İÇİN SAATLİK 3 MİLYON 750 BİN EURO İSTEMİŞTİ

Son olaylar arasında, Armağan Çağlayan'ın programına katılmak için 1 milyon euro talep eden Popstar Ajdar, daha sonra Beylikdüzü'nde bir mekanın açılışına katılmak için saatlik 3 milyon 750 bin Euro ücret istemişti. Ajdar'ın bu yüksek ücret talepleri ve Euro üzerinden hesaplama yapması, özellikle sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.