Galatasaray, Şampiyonlar Ligi grup maçı için konuk ettiği Bayern Münih karşısında 1-0 geriye düştüğü maçta Icardi'nin penaltı golüyle beraberliği yakaladı.

Oyun boyunca iyi bir görüntü sergileyen temsilcimiz kalesinde 2 gol görmeye engel olamadaı ve rakibine 3-1 skoruyla mağlup oldu.

Bu sonuçla  birlikte sarı kırmızılılar 23 resmi maç sonra kaybetmiş oldu. Cimbom oynadığı 23 karşılaşmada 20 galibiyet ve 3 beraberlik kaydetmişti.

MAÇTAN ÖNE ÇIKAN DAKİKALAR

8. dakikada konuk takım öne geçti. Orta alanda hızlı atağı başlatan Musiala, pasını soldan bindiren Sane'ye verdi. İçeri kat eden bu oyuncu, meşin yuvarlağı ceza sahası içi sağ çaprazdaki Coman'a aktarmak istedi. Kazımcan Karataş, yatarak müdahale etmek istediği topu ıskalayınca Coman, kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldı. Fransız futbolcu, düzgün bir vuruşla ağları havalandırdı: 0-1.

30. dakikada topun başına geçen Icardi, Panenka penaltısıyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-1.

73. dakikada Bayern Münih yeniden öne geçti. Sağdan Kazımcan Karataş'ın arkasına sarkan Sane, pasını ceza sahası içi sağ çaprazda uygun durumda bulunan Musiala ile buluşturdu. Bu oyuncunun bekletmeden pasında altıpas önündeki Kane topukla vurmak istedi. Boey'dan dönen topu yeniden önünde bulan İngiliz futbolcu, ağları havalandırdı: 1-2.

Arda Güler ve Modric antrenmanı karıştırdı! İdman durdu Arda Güler ve Modric antrenmanı karıştırdı! İdman durdu

79. dakikada Alman temsilcisi farkı 2'ye çıkardı. Ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Kane, pasını açısı daha iyi olan Musiala'ya aktardı. Bu oyuncunun plase vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-3.