TRT'den beklenmeyen final kararı! Sevilen dizi ekranlara veda ediyor TRT'den beklenmeyen final kararı! Sevilen dizi ekranlara veda ediyor

TikTok'ta yayınladığı videolarla kısa sürede fenomen olan ve sonrasında cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren Mika Can Raun bambaşka birine dönüşmesi ve çarpıcı açıklamalarıyla sosyal medyada çok konuşuluyor.

Mika Can Raun adıyla bilinen fenomen paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Cüretkar pozlarıyla gündeme gelen fenomen, bu sefer de tuvaletini yaparken çektiği fotoğrafı paylaşmasıyla gündem oldu.

TUVALETİNİ YAPARKEN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Cinsiyet değiştirme sürecinde birçok estetik operasyon geçirerek toplamda 2,5 milyon TL harcayan Mika Can Raun, binlerce takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından tuvalette çektiği yarı çıplak bir fotoğrafını paylaştı. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan paylaşım tepkileri de beraberinde geldi.

İşte Mika Can Raun'un gündem olan paylaşımı:

Cinsiyet değiştiren Mika Can Raun'dan skandal paylaşım! Tuvalette yarı çıplak pozunu yayınladı

"AYLIK GİDERİM 50 BİN TL"

Armağan Çağlayan'ın programında estetik operasyonlara neden ihtiyaç duyduğundan bahseden Mika Can Raun, "Ben değişimle yaşayabiliyorum. Hayatımı yaşanır kılıyor. Bu da bunlardan biriydi. Alın, şakak, çene, burun ve dudak işlemi yaptırdım. Sonra da ufak tefek dolgu işlemleri oldu" demişti. Fenomen, gereksiz harcamalarından dolayı aylık giderinin 50 bin TL olduğunu da söylemişti.