Seçime 3 gün gibi bir süre kaldı ve vatandaşlar Pazar günü sandıkta oy kullanacaklar. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, CNN TÜRK'te gündeme ilişkin soruları yanıtladı. 

Kışlasız ve cezasız bedelli askerlik müjdesi gelecek mi? Kışlasız ve cezasız bedelli askerlik müjdesi gelecek mi?

EYT'DE STAJ MAĞDURLARI AÇIKLAMASI: STAJDAN EMEKLİ OLUNMAZ

Çıraklar konusu farklı. Ele alan çalışmamız var tamamlayacağız. Staj konusu tamamen farklı. Eğitimin bir parçası. Stajdan emekli olunmaz.

KILIÇDAROĞLU'NDAN STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARINA DÜZENLEME VAADİ

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2017 yılında Ankara'dan İstanbul'a gerçekleştirdiği "Adalet Yürüyüşü"nün bitiş noktası olan Maltepe'de düzenlendi.

"EMEKLİLİKTE ÇIRAKLIK VE STAJ MAĞDURİYETİNİ ÇÖZECEĞİM"

Staj ve çıraklık sorununu çözeceğim. Çalıştınız, kazandınız prim yatırtmadılar, borçlanma imkanı getireceğim hiç merak etmeyin. 

Amerika'da Manhattan'da gökdelen yaptığını biliyorum. Muhammed Ali Clay'nin çiftliğini nasıl satın aldığını biliyorum. Londra'da paraları nerelere yatırdıklarını biliyorum. Tamamını ama tamamını son centine kadar getireceğim ve bu millete vereceğim. 418 milyar doları götürdüler. Az önce Meral hanım söyledi, sadece bir işlemden 1 milyarın nasıl götürüldüğünü söyledi. Onların tamamını, 418 milyar doları kuruşu kuruşuna getireceğim ve halka vereceğim. Söyledim, bir daha ifade edeyim. Kul hakkı yemem ve kul hakkı yedirmem. Kul hakkı yiyenin burnundan fitil fitil getireceğim.

Benim Cumhurbaşkanı olmamı istemeyen iki kesim var. Onları bilmenizi isterim. Birincisi 5'li çeteler. Yuh çekmeyin, sandığa gidin, oy kullanın. Yuh çekmek bu işin en kolayı. Zor olan sandığa gitmek, ama sandığa giderken bir arkadaşını beraber götürmek. Özellikle AK Parti'ye, MHP'ye veya Cumhur İttifakı'ndan birisine geçen dönem, geçen seçimlerde oy veren bir kişiyi ikna edeceksiniz, sandığa götüreceksiniz, o oy kullanacak. O zaman gerçek anlamda her bir birey görevini yapmış olacak. Bunun sözünü istiyorum.

Beni istemeyen ikinci kesim de uyuşturucu baronları. Söz veriyorum, uyuşturucu baronlarının kökünü kazıyacağım. Bu ülkenin çıkarı için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu ülkeyi aydınlığa çıkaracağız, birlikte bunu sağlayacağız.