Kocaeli’nin Gebze ilçesinde iki grup bir çocuk parkında karşı karşıya geldi. Meydana gelen silahlı çatışmada 2 kişi yaralandı. O anlar ise olaya şahit olan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Gebze Özgürlük Mahalle’sinde bulunan bir çocuk parkında gerçekleşen olay, iki grubun tartışmasıyla başladı ve kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Gruptan biri pompalı tüfekle karşı tarafa ateş açarken, diğer bir kişi de tabancayla kavga ettiği kişilere ateş etti. Mermilerin havada uçuştuğu sırada K.K. adlı bir kişi ve ismi belirlenemeyen bir diğer kişi vücutlarına isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralandı. Çatışma esnasında hızını alamayan bir kişi ise yerde yatan yaralı kişiye tekmelerle saldırmaya devam etti.

Ümraniye'de kan donduran olay! İETT şoförüne silahlı saldırı Ümraniye'de kan donduran olay! İETT şoförüne silahlı saldırı

Olaya şahit olan görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık ekipleri ve polisler sevk edildi. Yaralanan 2 kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Polis ise şüphelileri yakalamak için detaylı çalışmayı sürdürüyor.