Geçtiğimiz ay İsmailağa cemaati lideri 93 yaşındaki Mahmut Ustaosmanoğlu vefat etmişti. Mahmut Ustaosmanoğlu'nun ölümünden sonra Cübbeli Ahmet cemaat içinde engellendiğini belirtip "Efendi Hazretlerimize bir bardak, bakraç cenaze şerefisine su bile döktürmediler" diyerek tepki göstermişti.

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu ise Cübbeli Ahmet'e "Erkeksen şeyhliğini ilan et; et de kasetlerini patlatalım" sözleriyle meydan okudu. 

"Allah’ın laneti üzerine olsun"

Bugün ise Cübbeli Ahmet Hoca kaset iddialarına şu sözlerle yanıt verdi:

Avcılar'da korkutan anlar: Kaldırım çökünce bina boşaltıldı Avcılar'da korkutan anlar: Kaldırım çökünce bina boşaltıldı

"Kaset konusu belaltı değil. Ustaosmanoğlu diyor ki, ‘Accan’a biat etmişsin.’ Ne alakası var? Şu anda geliyor başka tarikatlar, icazet yazıyorlar. Teberrüken diye usul var. Bende bir çuval var. Eski alimlerden"

"Kendime göre cemaatim var, bunlar tarikat ehli değil ki. Açık, solcu, Alevi, her sınıftan dinleyenim var. Kasetleri çıkarmayan melundur. Allah’ın laneti üzerine olsun. Hepsini çıkart bakalım. Şeyhlik derdim yok ama sanki varmış da kasetler engelliyor imajı veriyor. Ben 28 Şubat’ın cuntasından, FETÖ’den korkmamışım, bundan mı korkacağım?”