2017 ile 2021 yılları arasında ekranlarda olan ve reyting rekorları kıran Çukur dizisi yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesel, Kubilay Aka, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi final yapmasıyla izleyicilerden tepki almıştı. Dizi 4 sezon ve 131 bölüm olarak ekranlara gelmişti.

"HAZİRAN AYINDA ÇEKİMLERE BAŞLIYORLAR"

"Üç Kuruş" dizisi ekranlara getirildi fakat "Çukur" kadar izlenmedi. "Üç Kuruş" dizisi tutmayınca Çukur'un yeniden çekilmesi gündeme geldi. 

Ender Saraç'ın 'oğluna cinsel istismar' davası sürüyor! Anne şikayetçi olmadı Ender Saraç'ın 'oğluna cinsel istismar' davası sürüyor! Anne şikayetçi olmadı

Edilen bilgilere göre "Çukur" dizisinin yeni sezon çekimleri Haziran ayında başlayacak. Yeni sezon 60 dakikalık 12 bölümden oluşması ve dijital bir platformda yayınlanması bekleniyor. Başarılı kadrosuyla adından söz ettiren dizinin yeni sezonunda neler yaşanacağı ise seyirciler tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. 

Çukur - Tüm Bölümler Showtv.com.tr'de!

Editör: Gizem Külcü